Image Not Found On Media Library
Image Not Found On Media Library

TOPSPORTERS

Op naar de top-sporter!

Praten over psychische problemen is nog altijd taboe in de sportwereld. En dat terwijl veel voorkomende problemen zoals stress, gebrek aan zelfvertrouwen, een (langdurige) blessure of een eetstoornis bijna altijd een psychische of mentale oorzaak kennen. Kijk eens in de spiegel en onderzoek wie jouw werkelijke tegenstander momenteel is!

In de sport kun je van veel verschillende situaties stress krijgen. Bijvoorbeeld van een conflict met je trainer, materiaalpech of een team waarin je je niet thuis voelt. Of nog erger: seksueel misbruik of het gebruik van drank en drugs. En hoe ga je om met het einde van je carrière, het zogenoemde zwarte gat?

Al dit soort oorzaken kunnen leiden tot obstakels die al dan niet aanwijsbaar zijn. Met al dan niet bedoel ik: “er sluimert iets” in je. Gelukkig kunnen we daar wat aan doen en dit hoeft echt niet veel tijd te kosten. Problemen zijn er om opgelost te worden, toch? Mits je daar zelf achter staat en in gelooft natuurlijk. Ik leg de vinger op de zere plek, maar laat je ook zien waar je de oplossing in jezelf kunt vinden.

Met mental sportcoaching help ik je om (realistische) doelen op te stellen

Jouw doel is mijn doel.

Door een doelgerichte carrièreplanning wordt je loopbaan trapsgewijs uitgebouwd, waar je op lange termijn van profiteert. Met de juiste mindset ga je je doelen realiseren. Op een persoonlijke manier help ik jong en oud om mentale/gedragsproblemen te verhelpen of voorkomen.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?

Topsport coaching | IK HEB HET IN ME