TEAM

Scroll Down

TEAM

Ganzen hoef je niets meer uit te leggen, die weten automatisch hun plek binnen de opstelling als er gepresteerd moet worden: vliegen naar warmer oorden. Op basis van intuïtie, zonder overleg en ook de blá-blá-analyse achteraf is overbodig.

Ik durf de strijdbijl aan te binden met jouw team om het naar een hoger niveau te tillen: intuïtie, persoonlijkheid, karakter, lichaamstaal en individueel gedrag observeer ik. En da's al zat om verandering te kunnen en laten plaatsvinden.

Dit geheel tijdens trainingskampen, juist daar waar de dieperliggende drijfveren naar voren komen en onderlinge verbindingen versterkt worden.

Observeren doe ik overdag tijdens het veldwerk, des avonds wandelt uw team automatisch de meeting room van de accommodatie binnen, inmiddels net zo nieuwsgierig als leergierig als het is, en zetten we het trainingskamp op energetisch level voort.

Waarom enkel overdag het fysieke en conditionele uit het collectief putten als datzelfde collectief in de avonduren erom schreeuwt om op mentaal level getriggerd te worden?

Die eenheid zet al na 1 sessie automatisch zijn iPhone in de vliegtuig-modus als die al niet op hotelkamer achtergebleven is. Want dit is vele malen interessanter. Dit voegt écht iets toe:➤ Creëer een team om jaloers op te worden.

Next Project

ATLEET

Keep Scrolling