ATLEET

Scroll Down

ATLEET

Je weet 100% dat JIJ het in je hebt. Om specifiek te zijn ''dat voel je.'' Omdat dat ergens verborgen zit. En daar kun je eender waar je bent of wanneer je dat nodig hebt een beroep op doen.

Lukt dat nou eens net even niet dan is een mental-coach hét onmisbare element.

En HOT is het ook want welke directeur, CEO of topatleet heeft nu geen mental-coach voortdurend aan zijn zijde vandaag de dag? Da's niets om je voor hoeven schamen -integendeel-  : juist diegene die weten wel hoe en wanneer het verschil te maken. Die durven. die zijn onderscheidend. Kop boven het maaiveld uit steken. Daarmee leer je het meest.

 

Jouw beurt.

Een keuze die past binnen je drijfveren

Mental coaching ondersteunt in het maken van de juiste keuzes die aansluiten bij wie je wil worden. Fases tijdens een carrière volgen elkaar snel op en dus is het wel de moeite waard om eens met een onafhankelijk persoon te sparren over omgeving, invloeden, sterktes en zwaktes, kansen en valkuilen.

Bleken jouw keuzes tot nu toe altijd de juiste? Ik kijk over jouw schouder mee en stel scherp hoe jij vanaf nu je keuzes maakt zodat je het beste uit jezelf kan (laten) halen. Wellicht overbodig: Analyses, cijfers en grafiekjes laten we over aan de wetenschap…

Socialmediatraining/pers

Social media is een belangrijk onderdeel van je sportcarrière. Je bouwt er een imago, een fanbase en sponsornetwerk mee op. De manier waarop jij je online laat zien heeft zijn weerslag op je team, club, ploeggenoten en sponsoren, maar vooraleerst op jezelf. Laat je hierin coachen en blijf binnen jezelf in balans en naar de buitenwereld authentiek.

En wat je nu leert neem je mee naar de toekomst.


➤ Coach mij!

Next Project

TRAINER

Keep Scrolling