Image Not Found On Media Library
Image Not Found On Media Library

Over IHHIM

Over Joost Koop

Eigenlijk is coach niet het juiste woord, ik ben een wegwijzer.

Van planner…

Joost heeft twintig jaar als planner en roostermaker gewerkt. Daarbij was goed communiceren met veel verschillende mensen een must. Als zzp’er werkte Joost voor diverse opdrachtgevers, van kleine zelfstandigen tot grote bedrijven als VOS Logistics, Hogeschool ZUYD en DSM. Na twintig jaar was hij toe aan iets nieuws en was hij klaar voor een volgende stap in zijn carrière.

Naar NLP-docent…

Na een cursus Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) kwam Joost dichter bij zichzelf en zijn eigen behoeftes te staan. Dit had als gevolg dat hij de opgedane kennis over wilde brengen op anderen. In de vorm van personal coach én trainer.

Een loopbaan wielrennen

Sinds zijn 15e zit Joost in het zadel. Hij heeft tien jaar lang actief gefietst en gemountainbiket bij diverse Belgische ploegen. Hij was ploegleider bij Team Differdange, Team Regiostrom (Kuota), en ProTeam Nutrixxion (Dortmund) en in Nederland bij Metec Continental Cycling Team. Momenteel staat hij aan het roer van de continentale ploeg.

“Je wordt er wegwijzer van”

Joost helpt jou graag verder met het wijzen van jouw weg. Daarvoor moet je bereid zijn om naar jezelf te kijken. Door deze spiegel leer je het onderste uit de kan te halen. Het is hoog tijd dat je jezelf laat zien.

Durf je de uitdaging aan?

Over IHHIM | IK HEB HET IN ME